fbpx Skip to main content

За нас

RASHIDI BEAUTY

Ние предлагаме на пазара разнообразие от наситени пигменти с широко приложение, като могат да бъдат използвани като сенки, руж, хайлайтер и червило.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕНАШИТЕ ПРОДУКТИ

За мен

Нека се представя, казвам се Памела Рашиди

Още от дете съм запленена от красивия свят на козметиката. Гримът е вид изкуство, чрез която всеки може да изрази себе си по различен начин. След като завърших училище, започнах професионално да се занимавам с грим и изключително прецизно си избирам продуктите за лична употреба и козметиката, с която работя.

През годините, от работата си като професионален гримьор, разбрах, че доста често един цвят сенки страхотно биха застанали като червило за устни. В повечето случаи, за постигането на този ефект, се изискват няколко продукта. Като сенки, шпатула и специален продукт, който да „втечни“ сенките и така те да придобият кремообразна текстура, която да бъде използвана както за червило , така и за очна линия.

Реших, че би било страхотно, ако на пазара има възможността с един продукт да създадеш няколко ефекта – наситени сенки, очна линия и червило в едно. Ето как основах Rashidi Beauty.

Бранда

Как се роди идеята за бранда

Rashidi Beauty е концептуален бранд, насочен към универсалността в бюти индустрията. Постоянно се чувстваме притиснати от пазара, който всекидневно ни налага вярването, че са ни необходими много продукти. Тук ще откриете такива с по-голямо приложение, целта е да покажем на хората, че не са ви нужни много продукти за голям ефект, а един с няколко приложения.

Моите универсални продукти са създадени от подбрани суровини в сътрудничество с водещи специалисти – козметолози. Привърженик съм на природосъобразния начин на живот, екологично ангажирана съм и създавам продуктите с най голяма грижа за здравето на потребителя и околната среда.

Съставът им е максимално изчистен и БЕЗ аромати, като така максимално ограничаваме възможността от алергии и пигментите са напълно подходящи за хора с чувствителна кожа.

Довериха ни се повече от 150+ клиента

Пробвах продуктите и останах впечатлена колко са наситени пигментите и не се размазват цял ден.

ДОВОЛЕН КЛИЕНТ

Купих си два пигмента , като единият го нося като червило, а другият като сенки . Много ми харесват!

ДОВОЛЕН КЛИЕНТ

Много да красиви тези пигменти, имам златното и го ползвам за хайлайтер.

ДОВОЛЕН КЛИЕНТ

Последвайте ни